Findboligertilsalg.dk

Find boliger til salg.

Fritidshus til salg i Millinge

Modelfoto

Fritidshus til salg i 5642 Millinge

• Kort afstand til vandet

• Tre soveværelser

• Lækre terrasser

• Rummelig carport

• Skønne naturomgivelser

I et roligt sommerhusområde i Falsled med havnemiljø, gode spisesteder og tæt ved børnevenlige Damsbo Strand finder I dette højtliggende fritidshus, der passer til en ejerfamilie, der er på udkig efter et hyggeligt, charmerende og ret rummeligt hus på 82 kvadratmeter fra 1983, som er funktionelt, så det kan tages i brug, som det fremstår og samtidig også er åbent for at gennemgå en opdatering.
Planløsningen er med tre værelser, hvor de to til børnene ligger lige ved entréen, ligesom de har hvert sit indbygningsskab. Det større voksenværelse med adgang fra køkkenet er ligeledes med indbygningsskab, og så har det dør direkte til badeværelset, hvor der er bruseniche og vaskemaskine. Opholdsrummet består af stue med skydedør til den sydvendte terrasse og et åbent køkken. Fra køkkenet er det udgang til den vestvendte del af det store terrasseområde, der smyger sig rundt om huset på tre sider, så I altid kan finde et sted at sidde ved et spisebord eller ved lave loungemøbler. Der er også gode muligheder for at finde sig et svalt sted i skyggen på årets varme dage.

I kan se frem til to overdækkede terrasseområder, hvor det ene ligger i direkte forlængelse af stuen, ligesom det fortsætter ud på den del af terrassen, der ligger under åben himmel. Den anden overdækkede terrasse er placeret bag carportens sku...