Findboligertilsalg.dk

Find boliger til salg.

Villa til salg i Løsning

150 m2 villa i Løsning til salg

Hus til salg i 8723 Løsning

Unikt og spændende træhus beliggende 2 min fra E45 og 10 min fra Herningmotorvejen.

Hus Indvendigt: 150 m2 optimalt udnyttede kvadratmeter, hvor hjertet i huset er et stort køkken/alrum i åben forbindelse med stuen, hvor der overalt i huset er loft til kip. Køkken/alrum er med store lyse klinker og stuen har netop fået monteret nyt Pergo kvalitetsgulv. Der er 2 store børneværelser på 15m2 med hver 5 m2 brugbar hems, derudover et stort kontor, og et soveværelse med udgang til terrasse og walk-in-closet. Det store badeværelse er udstyret med bl.a.brusekabine med spa/damp og håndklædetørrer. Der er gjort klar til installation af fritstående badekar. Alle vægge er af træ undtagen badeværelset der har Fermacell vægge.Der er 2 terrassedøre fra køkkenet og fra det ene børneværelse. Huset opvarmes med naturgas og der ergulvvarme overalt, IHC el og centralstøvsuger.

Hus udvendigt: Huset har fået monteret ny klimaskærm og er nymalet i sommeren 20. Der er integreret carport med godt og anvendeligt redskabsskur, og integreret overdækning på en del af den 80 m2 store træterrasse på sydsiden, der også er nymalet i 20. Der forefindes desuden et nymalet udhus/legehus der er isoleret og med indlagt el.

Haven: Haven er lukket og nem at holde, da den primært består af hæk og græs. Der er desuden lavet en bålplads, og der er plantet 3 frugttræer (æble, kirsebær- og pære).

Beliggenhed: Beliggende i et børnevenligt kvarter med mange børnefamilier, og...