Findboligertilsalg.dk

Find boliger til salg.

Villa til salg i Brande

Modelfoto

Hus til salg i 7330 Brande

Hvis I går med drømmen om et hus på landet, hvor I får masser af plads både ude og inde, så skal I uden tvivl se nærmere på denne fine villa, der ligger på Risbjergvej 16 i Drantum. Boligen er fra 1952 og tilbygget i 1997 med stue, soveværelse og badeværelse. Boligen giver gode muligheder for at sætte sit eget præg. Få meter fra adressen har I Den Skæve Bane, som er en utrolig smuk cykelrute, der fører hele vejen fra Brande til Grindsted.

Villaen præsenterer sig pænt med røde mursten og blå detaljer på eksempelvis carporten, som også har et opbevaringsrum i forlængelse. I stueplan får I hele tre stuer en suite, hvor to af dem adskilles af franske døre. Hertil byder etagen på to badeværelser, et værelse og et stort spisekøkken, som er udført med rigtig gode opbevaringsløsninger. Endelig får I to gode værelser samt en repos på førstesalen, hvor det største af dem har indbyggede skabe langs hele væggen.

De landlige omgivelser skaber en helt speciel ro på matriklen, og på den store, sydvestvendte fliseterrasse er der rig mulighed for at nyde solen og udsigten til den fine have. På den overdækkede del af terrassen er der fin plads til et havesæt, og haven er anlagt med bede, en nem græsplæne og flere træer, der bidrager til den hyggelige stemning.

Via Den Skæve Bane kommer I nemt til Brande, og det tager omkring et kvarter på cyklen at tilbagelægge de omtrent fire kilometer. Brande har alt, hvad I skal bruge i dagligdagen i form af skole, dagti...