Findboligertilsalg.dk

Find boliger til salg.

Villa til salg i Næstved

Modelfoto

Rummelig, lækker villa fra 2020 med karakterfuld indretning og skøn atmosfære

I Næstved Nord, inden for kort gåafstand af både Næstved Storcenter, Næstved Megacenter og grønne, rekreative områder og tæt på både daginstitutioner, et bred udbud af fritidsaktiviteter, skole og flere uddannelsesinstitutioner, udbydes nu en super lækker og fuldkommen indflytningsklar kvalitetsvilla fra 2020.

Her er der skabt en bolig, hvor en balance mellem de eksklusive præg, den hjemlige atmosfære, funktionaliteten, det moderne og de mange karakterfulde indretningsløsninger, der er langt fra standard, på flotteste vis er opnået. Villaen er opført i 2020 og byder på alt hvad man kan forvente af en nyere, moderne kvalitetsvilla, mens der både ude og inde er skabt fantastisk stemningsfulde rum, der er løftet af eksklusive detaljer.

Pladsen fordeler sig over en super planløsning. Her får I fire gode værelser, hvoraf det ene, i forening med et rummeligt walk-in closet og husets største badeværelse danner en lækker forældreafdeling. Her er et badeværelse mere, en luftig og indbydende entré i åben forbindelse med et praktisk og lækkert bryggers, og selvfølgelig, boligens hjerte, der udgøres af det store smukke, fællesrum i forskudt forbindelse med hinanden, hvor et lækkert alrum danner rammer om middagsselskaber og en skøn stue hvor man kan hygge sig i det bløde.

Fra den charmerende alkove i køkkenet, hvor børn kan hygge med en bog, eller gæster med et glas vin, mens måltiderne tilberedes, over forældrebadeværelset, hvor I kan slappe af i e...