Findboligertilsalg.dk

Find boliger til salg.

Fritidshus til salg i Hejls

Modelfoto

Fritidshus til salg i 6094 Hejls

Nu har du mulighed for at købe dette skønne og meget højtbeliggende sommerhus der ligger med attraktiv beliggenhed i Mindegården ved Hejlsminde Strand. Kort afstand til stranden og havnen med bl.a. restauranter og havnebad. Her er virkelig fantastisk havudsigt fra såvel hus som grund!

Sommerhuset er opført 1965 men er løbende renoveret og moderniseret, bl.a. er der indenfor de senere år moderniseret med bl.a. nyt, køkken, nyt badeværelse, varmepumpe, stenterrasse samt moderniseret udhus. Sommerhuset er bygget i gråmalet træværk og med sort paptag. Boligareal 35 m2 der er veludnyttet samt isoleret udhus. Opvarmes med luft til luft varmepumpe der kan tændes via mobilen samt elvarme. Grundareal 321 m2.

Indrettet med entre med garderobe og seng med 1 soveplads, lækkert køkken i lyse farver som ligger i åben forbindelse til spise-/opholdsstue med trægulv, fantastisk havudsigt og udgang til stor træterrasse med den skønneste havudsigt. Flot moderniseret badeværelse med vaskemaskine, gulvvarme og bruseniche samt soveværelse med dobbeltseng.

Desuden dejligt isoleret udhus, der kan anvendes til mange formål.

Her får du virkelig fantastisk havudsigt!

Dette sommerhus ligger højt og der er kort afstand til vandet.

KOM OG SE DETTE SOMMERHUS!

Bestil en fremvisning på tlf. [xxxxx] eller klik på "Bestil fremvisning" nedenfor.