Findboligertilsalg.dk

Find boliger til salg.

Villa til salg i Brande

Modelfoto

Hus til salg i 7330 Brande

Det er en utrolig charmerende og flot moderniseret ejendom, der venter jer her på Ejstrupholmvej 10 i Brande. Villaen er gennemgående moderniseret i 2006, hvilket har taget boligen til helt nye højder, hvor der er taget hensyn til den oprindelige byggestil og nutidens moderne løsninger.

I får 177 kvm samt en kælder på 33 kvm, og stueplanet indeholder et badeværelse, et bryggers og et åbent opholdsmiljø med køkken fra 2018 og to stuer. Hertil byder førstesalen ind med et værelse, et badeværelse og et stort værelse, mens kælderen afrunder med to disponible rum. Endelig har I en smuk grund på 2.237 kvm.

Overalt i hjemmet bliver I imponerede over de smukke detaljer, såsom loftdekorationerne i stuen, det gavmilde lysindfald og det kipførte loft med fritlagte bjælker på førstesalen. Køkkenet er udført i et tidløst design, og den åbne forbindelse mellem køkkenet og de to stuer skaber et særdeles behageligt rumforløb. Badeværelset står med hvide fliser og et badekar, og i bryggerset er der egen udgang.

Førstesalen er mindst ligeså indbydende som underetagen, og her kan I indrette et skønt master bedroom, hvorfra der er udgang til altanen, mens det store værelse sørger for ekstra kvadratmeter til hyggelige stunder. det store værelse kan let opdeles i to gode værelser.

Huset præsenterer sig med røde mursten, hvide, sprossede vinduer og et elegant skifertag, og det samlede udtryk passer perfekt ind i den idylliske have, hvor der er græsplæ...