Findboligertilsalg.dk

Find boliger til salg.

Villa til salg i Brande

Modelfoto

Hus til salg i 7330 Brande

Nu udbydes denne naturskønne og yderst velholdte ejendom til salg - beliggende i rolige og smukke omgivelser.

Boligen er beliggende på Sønderkærvej, kun 10 minutters kørsel til Brande, hvor du her blandet andet finder indkøb og Brande hallerne, samt tilkørsel til motorvejen.
Ligeledes er der kun 5 minutters kørsel til Uhre By, hvor Uhre Friskole (0-9 klasse) er beliggende som både tilbyder vuggestue og børnehave.

Denne smukke ejendom byder på gode, velindrettede boligkvadratmeter - hvor der dertil hører flere gode udhuse, heriblandt et flot indrettet værksted/gildesal samt yderligere et flot renoveret rum med klinkegulv, hvor der tidligere har været gårdbutik. Boligen besidder hele 244 m², fordelt på to etager med henholdsvis 123 m² i stueetagen og 121 m² på 1. sal. Boligen er opført helt tilbage i år 1900, men har gennemgået en større modernisering inden for de seneste år.

Ejendommen er godt omkranset af marker til alle sider, og derfor er der et godt stykke til naboerne. Indkørslen foregår via en længere allé, så boligen er ligeledes godt trukket tilbage fra vejen.

Indendørs træder du ind i entreen med opgang til 1. sal. Herfra kan du tilgå et rummeligt og nyere bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra entreen er der direkte adgang til boligens nyere og lyse køkken-alrum - et rummeligt køkken med god skabs- og bordplads. Herfra er der endvidere udgang til boligens udestue.
I den resterende del af st...