Hus til salg i Harlev J - Kornelvej


314 m2 villa, 8462 Harlev J

Få mere information om denne bolig - tryk her...MASSER AF PLADS! - Perfekt til den pladskrævende familie, 2 generationer eller bofællesskab.

Ejendommen er roligt og meget centralt beliggende i Harlev.

Indeholder følgende: Hall med indbygget skabsvæg, og med trappe til 1. sal, gæstetoilet, opholdsstue med pejs og udgang til terrasse, værelse med udgang til haven, stort lyst spisekøkken/alrum, badeværelse med bruseniche og god skabs/bordplads, 2 værelser, baggang med opgang til 1. sal og egen indgang.
1. sal:
1. salen er indrettet som selvstændig lejlighed, men kan nemt integreres med resten af ejendommen - indeholder: Vinkelopholdsstue med udgang til sydvendt svalegang, køkken, badeværelse med bruseniche, 2 værelser med mulighed for walk-in-closet.

Området:
Harlev er beliggende i Århus Kommune 13 km vest for Århus med kort afstand til motorvejsnettet. Her er gode indkøbsmuligheder, skole, børnehaver mv. Skolen i Harlev hedder Næshøjskolen og har klassetrin 0. - 10. Skolen har bl.a. hal, svømmehal og boldbaner. Der findes både børnehaver og vuggestue i Harlev. Bybus fra Århus med hyppige afgange og kun 1.500 meter til E45 mod nord & syd. Harlev har en stor og aktiv idrætsforening, HIK. Desuden er der tennisklub og kun få km. til to golfbaner beliggende i området.
Af indkøbsmuligheder finder man blandt andet: SuperBest, Fakta og Netto. Derudover findes en bager, apotek, praktiserende læge og tandlæge og selvfølgelig pizzaria og blomsterbutik. Gåafstand til skov og grønne naturområder omkring byen og kort cykeltur til naturskønne Årslev Engsø.314 m2 hus i Harlev J til salg : klik her for mere detaljeret information...


Se flere boliger til salg i Harlev J


Er du bolig-søgende?

Så gør som tusindvis af andre danskere og find boliger til salg (eller til leje) på Boligdeal.dk.

Vil du sælge din bolig?

Så kontakt en af de mange boligkøbere på Boligønsker.dk.


< Forrige: Bolig i Birkerød         Næste: Bolig i Roskilde >